Summer Camp 2018

Hundre barn deltok i år på to fantastiske sommerleire på Åsane Folkehøgskole (Bergen) og Klostergården (Frosta/Trondheim). Deltakerne er i alderen 11-15 år, og de får oppleve varierte aktiviteter på land og i sjø, samt at det er stort fokus på sosialt samhold. Gjennomføringen står Aktiv Camps for, og de er en gjeng voksne mennesker som er utrolig dedikerte og fine rollemodeller. Se oppsumemring i en video her: https://www.facebook.com/ZuccarelloStiftelsen/videos/1763911473674301/

Mats deltar alltid på campene, og det blir fort stor ståhei når en gjeng hockeyspillere får møte sitt store idol :) I tillegg til Mats Zuccarello, fikk campene også besøk av Stian Blipp, MYRA (Regina Tucker), Ola Selnæs, Glenn Jensen, André Villa og Roar Strand.

Det er viktig at alle barn/ungdom i Norge får oppleve en sommer som gir minner for livet, bygger nye ferdigheter og bekjentskap. Da er det ekstra hyggelig med så mange fine tilbakemeldinger:

Eneste tekstmelding hjem: “Har kjørt banan, den veltet.”

Den gode gjennomføringa frå A til Å. Likte særs godt at mobil blei lagt vekk.

Mor jente 13. Frøkna hadde en kjempe fin uke, var veldig spent og usikker før vi dro. Men angret ikke når hun kom hjem, kjempe fin camp. Artig at flere kjendiser kom og var med på aktivitetene. Var noe for alle sammen, trivelige folk som var sammen med de.

Det her var sykt bra, mamma!

Vennskap på tvers av kjønn. Det herlige engasjementet til lederne. Utrolig kult å økte Ole og Zucca- var kommentarene her hjemme.

Det var råkult å konkurrere med Stian Blipp på laget.

Zucca-camp var den beste opplevelsen min sønn har fått. Han gråt av glede da han fikk møte Zucca og han har fått nye vennskap som har betyr mye for han. Det blir vanskelig å skulle forklare for han at det ikke kommer til Bergen neste år.

Mor til jente 13 år: Et sommereventyr som har gjort jenta mi tryggere på seg selv. Hun har fått gode venner og mange sommerminner.

Summer camp er et supert tilbud til barna, det er varierte aktiviteter og trygge, gode voksne som passer på dem! «Det skulle vært en uke til» var kort oppsummert fra 11-åringen.

Variert, fokus på aktivitet , sunn mat, de møtte nye folk og at det ikke kostet noe var utrolig

Variasjon på aktiviteter. Bilder ble lagt ut etter hver dag slik at vi foreldre fikk en oppsummering av dagen til barnet vårt. Mange voksne som tok imot oss den dagen vi kom, trygt å forlate jenta mi da!

Kristine Lind